Lof over ons werk.

Een selectie van ervaringen van onze klanten.
In beeld en tekst gevangen.

vimeo-video-thumbnail

Testimonial Veronique Prins

ellen van vliet
Ellen van Vliet
nr 1 relatiementor voor ondernemende BN-ers.

"Mijn eerdere ervaring met het maken van een nieuwe website gingen gepaard met stress en uittstelgedrag.
Michael sluisde mij bij het maken van mijn nieuwste website vaardig en kordaat stap voor stap door het proces.
Met wekelijkse praktische to-do lijstjes en calls. Niet alleen had de realisatie van mijn website zonder zijn begeleiding veel meer tijd gekost. Maar ook kreeg ik echt plezier in het creatieproces. Michael is kundig, rustig en een uitermate betrouwbare ondernemer."

annemarie
Annemarie van Asselen
Eigenaar Women Development Boutique

"Michael heeft me een heel praktisch stappenplan en vakkundige begeleiding geboden om tot een heldere en werkbare website te komen. Werken met Michael dwong me op een heel fijne manier om mijn aanbod zelf heel concreet en deelbaar te maken op een manier die zowel authentiek is voor mezelf als aansluit bij wat mijn klanten zoeken en nodig hebben. Dat kan niemand anders voor je doen, maar het blijkt dus wel dat de procesbegeleiding daarin heel ondersteunend is. Michael heeft een passie voor marketing en sales en is daarin heel leergierig. Zijn vaardigheid om daaruit effectief te delen wat daarvan op specifieke momenten van nut is voor mij heeft veel energie gegeven in het proces. Het helpt ook dat hij met andere trainers/coaches etc werkt, waardoor hij learnings kan delen. Hij is altijd vrolijk, is helder over wat er moet gebeuren en wat de grenzen zijn en zorgt ervoor dat het gebeurt. Geen poespas."

sarah
Sarah Debaieb
Tweevoudig wereldkampioen kickboksen

"Michael heeft een mooie website gemaakt, was duidelijk in de communicatie en helpt je goed op weg om zelf ook aan de slag te gaan. Hij denkt met je mee niet alleen betreft de vormgeving maar ook hoe je website nieuwe klanten kan genereren. Zeker een aanrader!"

anne
Anne Lem - van der Burgt
Eigenaar Eqinful

"Vorig jaar ontstond het idee voor ons bedrijf, natuurgeneeskrachtige paardenvoeding en advies in een uniek, modern online platform/ website. De eerste websitebouwer kwam in beeld, een prettig gesprek met een mooi aanbod, nadat we akkoord hadden gegeven bleek ons idee echter minimaal een nul extra te gaan kosten. De tweede volgde... In de verkoopgesprekken was alles mogelijk. En de prijs, service en support klonk fantastisch. Tot bleek dat dit maar om 1 pagina ging en we de rest van de site dan zelf in een geavanceerd (lees, leuk als je ambities hebt als webdesigner) systeem in elkaar moesten knutselen. Michael was al in beeld, maar de eerste partij leek in eerste instantie toch beter. Michael heeft nu uiteindelijk toch onze website gebouwd. En daar zijn we niet een beetje tevreden over, maar heel erg! Michael is creatief, meedenkend, doortastend en geduldig. Hij doet wat hij zegt, een hele waardevolle eigenschap in het land der marketing beloftes. Op dit gebied is hij onze man. En ik hoop dat we nog heel veel gaan samenwerken. Ik schrijf deze review vol lof, omdat hij het simpelweg verdiend."

edwin
Edwin van Gorp
Eigenaar Leading Architects

"Erg blij met de nieuwe website! De samenwerking met Online Precision was en is nog steeds erg prettig en professioneel. Michael en zijn team helpen je stap voor stap, zijn zeer flexibel en leveren snel. Niet alleen met de website, maar bijvoorbeeld ook met het opzetten van de email campagne in mailblue. Top!"

ron immink
Ron Immink

"Een geweldige ervaring. Seamless, praktisch en super helder, waardoor niet alleen je website veel beter wordt, maar ook je bedrijfs model. Uitstekende vragen en eerlijke feedback. Absolute aanrader."

Over-Karin-Joan
Karin Joan
Eigenaar Maker is Me

"Zeer tevreden ben ik over de samenwerking met Michael. Het is een hele stap in vertrouwen om zoveel in handen te leggen van iemand die je persoonlijk niet kent. Maar nu de website rond is, kijk ik terug op een hele fijne samenwerking en zeer goede service (en zelfs nu nog)"

ruurd
Ruurd Portman
Digitaal Strateeg, eigenaar PIT-digitale transformaties

"Ik heb enige jaren geleden zelf een website in elkaar gezet. Ik was er aanvankelijk best tevreden mee, maar heb uiteindelijk toch moeten concluderen dat het me niets heeft opgeleverd. Tenminste, geen leads voor mijn bedrijf. Met Online Precision is daar verandering in gekomen. Michael heeft in nauwe samenwerking met mij een prachtige nieuwe website neergezet. Deze ziet er mooi en overzichtelijk uit, staat nog steeds dichtbij mij als persoon en bedrijf en heeft ook nog eens een veel betere uitgangspositie om wel leads op te gaan leveren.
Michael hanteert een duidelijke stap-voor-stap werkwijze. Alle content die hij van je nodig heeft om een goede site voor je te maken vraagt hij stap voor stap via eenvoudige invulformulieren uit. Dat maakt het gemakkelijk om de juiste content te leveren. Michael denkt praktisch met je mee en helpt je op weg als je dat even nodig hebt.
Ik heb de samenwerking erg prettig ervaren!"

paul
Paul Keijzers
eigenaar KbWorks

"Via via zijn wij terecht gekomen bij Online Precision. Ik had al jaren een website via wordpress met een thema wat ik gekocht had en zelf opgemaakt had. Ik zag wel dat het niet super snel was door de gekozen layout. Samen met Online Precision zijn we aan de slag gegaan met de nieuwe website.
Ze verzorgde een mooi stappenplan zodat we wisten wat we moesten opleveren. Van begin tot eind zijn we super geholpen.
Wanneer je op zoek bent naar een goede webbouwer dan is Online Precision de place to be!"

alijne
Alijne Verhaar
mede-eigenaar BLOOM

"Voor ons nieuwe bedrijf BLOOM zochten we een partner die vanaf het begin een goede, op de klant gerichte website kon bouwen voor ons én ons kon helpen met het opzetten van de online marketing van BLOOM. Dat is gelukt! Er staat een prachtige website die ons al vele enthousiaste reacties en de eerste inschrijvingen heeft opgeleverd.
Michael is scherp, snel, heeft goed inzicht in wat we voor ogen hebben voor onze doelgroep en denkt met ons mee. Hij is een fijne sparringpartner m.b.t. onze online strategie. We kijken uit naar de samenwerking komend jaar!"

joost
Joost Fluitsma

De samenwerking met Michael maakt dat ik meer ben gaan ondernemen. De website is voor mij nu geen 'moetje' meer, maar een kans om steeds te kijken: hoe kan ik mijn klanten beter helpen. Om dat hij zo goed weet hoe een website werkt gaat de samenwerking dus veel meer over ondernemerschap. Heel fijn!

alex
Alex van der Werf
Eigenaar Spiritual Rebel

"Twee woorden voor Michael zijn werk. Vet & Aweseome! Ik ben altijd dik tevreden over zijn werk. Michael denkt goed mee, luistert goed en maakt dat beeldend in een website. Ik laat elke site bij hem bouwen. Ik heb er nu twee en een derde komt eraan. Dit omdat hij altijd overtreft wat we afspreken en wat ik er zelf van verwacht, een bijwerking van Michael zijn werk, die ik voor lief neem."

chanthal
Chanthal Hagedoorn

"Michael is prettig om mee te werken. Hij communiceert duidelijk, is to-the-point en begrijpt wat er nodig is om een goede marketing website te realiseren alsook je persoonlijke touch en branding over te laten komen."

thierry
Thierry Stokkink
Eigenaar Thuiz Hypotheken

"Via Tibor Olgers ben ik bij Michael van Online Precision terecht gekomen. Tibor vertelde dat hij zeer blij is met de samenwerking en hun website. Inmiddels staat mijn nieuwe website ook, en heeft hij er weer een zeer tevreden klant bij voor de langer termijn en heb ik ook weer enthousiast iemand kunnen aandragen. Michael is zeer goed bezig!"

Overtuigd door de woorden van onze klanten?

Vraag dan een vrijblijvend strategiegesprek aan om te kijken of we ook jou kunnen helpen.