Vraag een strategiegesprek aan

Heb je interesse om met ons te werken? Vul het intakeformulier in om een strategiegesprek te boeken.

In dit gesprek zal ik je adviseren over de juiste strategie voor je website. Jij kunt al je vragen stellen over het traject en we voelen samen aan of we een "match" zijn. 

misa
Miša Halčáková
Eigenaresse Zeg het met je handjes

"Vorige week een skype sessie gehad met Michael. Mooie tips gekregen en deze week gelijk mee bezig gegaan. Soms zit het in de kleine dingen maar vooral in het doen. Ik weet het, dat DOEN komt steeds terug. Focus en in actie komen. Gelijk gesprek met mijn VA gehad en mijn schrijfster. Ik ga er voor. Dank je wel Michael. Het is zeker een aanrader. Michael weet precies waarover hij praat en stel de juiste vragen."

bertine
Bertine van Walwijk

"Vandaag een superfijne, duidelijke en nuttige Skype sessie gehad met Michael! Heel blij mee, Michael luisterde goed naar mijn verhaal, kwam gelijk tot de kern van mijn vragen en heeft me goed op weg geholpen. Een duwtje in de goede richting kan ik zo nu en dan goed gebruiken! Heel fijn om mijn gedachten en ideeën weer op orde te hebben. En meteen in ieder geval de knoop doorgehakt, ik ga gewoon onder mijn naam werken, geen tijd meer besteden aan het bedenken van een bedrijfsnaam, nee, Bertine van Walwijk, Virtual Business Partner! Dank je wel Michael!"

willie
Willie Oosterbaan

"Wat een inspirerende Skype sessie vanmorgen met Michael. Veel aangehad. Met tips over website, nieuwsbrieven, wegggevers en nieuwe ideeen. En een spreekwoordelijke schop onder mijn billen gehad.🙋😘"

suzanne
Suzanne Schmitz

Ik heb afgelopen week een overzichtsessie met Michael Kramer gehad en dat was voor mij erg verhelderend.

"Ik dacht namelijk dat je zoveel mogelijk info op je website moest plempen. Maar het tegendeel is waar.

Heel gestructureerd en overzichtelijk heeft hij mij aangegeven waar ik als eerste moet gaan werken. En Jip en Janneke taal gaan gebruiken. In een half uurtje tijd heb ik zeer waardevolle informatie gehad waarmee ik voorlopig wel even zoet ben. thnx!"