Onderscheidende websites met een focus op resultaat.

Bekijk hieronder een selectie van ons werk.

Dragt & Könemann - Corporate Event Strategy

Van event- tot marketingmanager, van cmo tot ceo, vergroot je impact met een datagedreven eventstrategie. 

uabb-device-window
uabb-device-window

Thuis met Anne

De digitale assistent die zorgen voor je naaste makkelijker maakt.

Netwerk Psychosomatiek Nederland

Platform over psychosomatische klachten en wat psychosomatiek therapeuten van NPSN hierin voor je kunnen betekenen.

uabb-device-window
uabb-device-window

Veronique Prins

De #1 Kick Ass Business Coach. Voor ambitieuze coaches en therapeuten.

Veronique leert je slim, snel en simpel geld verdienen met wat je het allerliefste doet en het allerbeste kan.

Happiness Hub

Hier vind je de events, recepten, (online) programma’s en overige diensten van De Leefstijlwereld, Fenna’s, Little Ceremonies en overige aanvullende producten voor een gezond en gelukkig leven.

uabb-device-window
uabb-device-window

PMU Elegance

De specialisten van PMU Elegance zijn experts op het gebied van permanente make-up. In de salon accentueren we de natuurlijke schoonheid van onze cliënten en in de Academy leiden we mensen op tot professioneel permanente make-up specialist.

Huizemeyer Real Estate

Advies en begeleiding voor professionele vastgoedpartijen bij de aan- en verkoop van nieuwbouwprojecten en woningcomplexen.

uabb-device-window
uabb-device-window

De leefstijl wereld

Programma’s en events voor vrouwen die (zelf)kennis als basis willen voor hun ideale leefstijl.

Mei An Coaching & Training

Mensen motiveren en stimuleren om de beste versie van zichzelf te zijn. Dat is mijn drive.

uabb-device-window
uabb-device-window

Flink Veranderen

Interimoplossingen, verandermanagement en leiderschapsontwikkeling voor de ouderen-, revalidatie en ziekenhuiszorg.

Lips Aannemers

De aannemer voor luxe nieuwbouw en renovatie. Wij (ver)bouwen uw luxe woning alsof het ons eigen huis is, want een huis is meer dan slechts een woning. Het is uw thuis.

uabb-device-window
uabb-device-window

The Conscious Business Tribe

The Conscious Business Tribe is een beweging van bewuste ondernemers die streven naar de heling van mens, dier en moeder aarde.

Guestwise

Gastvrije omgevingen creëren waar mensen zich welkom en veilig voelen en waar ze graag naar terugkeren. Dat is de kern van wat Guestwise doet. Voor bedrijfsverzamelgebouwen, evenementenlocaties en zorginstellingen.

Project in samenwerking met Sound Business.

uabb-device-window
uabb-device-window

Eqinful

Eqinful is een webhop voor natuurlijke, maar vooral logische paardenvoeding.

Lees hier de review van Anne Lem - van der Burgt
anne
Anne Lem - van der Burgt
Eigenaar Eqinful

"Vorig jaar ontstond het idee voor ons bedrijf, natuurgeneeskrachtige paardenvoeding en advies in een uniek, modern online platform/ website. De eerste websitebouwer kwam in beeld, een prettig gesprek met een mooi aanbod, nadat we akkoord hadden gegeven bleek ons idee echter minimaal een nul extra te gaan kosten. De tweede volgde... In de verkoopgesprekken was alles mogelijk. En de prijs, service en support klonk fantastisch. Tot bleek dat dit maar om 1 pagina ging en we de rest van de site dan zelf in een geavanceerd (lees, leuk als je ambities hebt als webdesigner) systeem in elkaar moesten knutselen. Michael was al in beeld, maar de eerste partij leek in eerste instantie toch beter. Michael heeft nu uiteindelijk toch onze website gebouwd. En daar zijn we niet een beetje tevreden over, maar heel erg! Michael is creatief, meedenkend, doortastend en geduldig. Hij doet wat hij zegt, een hele waardevolle eigenschap in het land der marketing beloftes. Op dit gebied is hij onze man. En ik hoop dat we nog heel veel gaan samenwerken. Ik schrijf deze review vol lof, omdat hij het simpelweg verdiend."

De Leefstijlwinkel

Programma’s voor vrouwen die zelfkennis als basis willen voor hun ideale leefstijl.

uabb-device-window
uabb-device-window

Joost Fluitsma

Belangrijke vraagstukken verdienen een eenvoudige uitleg. Daarom helpt Joost Fluitsma kennisinstituten voor toegepast onderzoek informatie toegankelijk te maken.

joost
Joost Fluitsma

De samenwerking met Michael maakt dat ik meer ben gaan ondernemen. De website is voor mij nu geen 'moetje' meer, maar een kans om steeds te kijken: hoe kan ik mijn klanten beter helpen. Om dat hij zo goed weet hoe een website werkt gaat de samenwerking dus veel meer over ondernemerschap. Heel fijn!

Boxkoning B.V.

Ruim 14 jaar de voordeligste garageboxen.

uabb-device-window
uabb-device-window

IPCO law

IPCO Law is hét merkenbureau met een missie: de juridische bescherming van merken en modellen begrijpelijk en toegankelijk maken voor iedereen, overal.

Spiritual Rebel

Menselijke Marketing trajecten voor coaches en therapeuten.

alex
Alex van der Werf
Eigenaar Spiritual Rebel

"Twee woorden voor Michael zijn werk. Vet & Aweseome! Ik ben altijd dik tevreden over zijn werk. Michael denkt goed mee, luistert goed en maakt dat beeldend in een website. Ik laat elke site bij hem bouwen. Ik heb er nu twee en een derde komt eraan. Dit omdat hij altijd overtreft wat we afspreken en wat ik er zelf van verwacht, een bijwerking van Michael zijn werk, die ik voor lief neem."

uabb-device-window
uabb-device-window

Leading Architects

Groei van expert naar autoriteit en word de go-to change leader in jouw organisatie of industrie. Training & coaching voor architecten.

edwin
Edwin van Gorp
Eigenaar Leading Architects

"Erg blij met de nieuwe website! De samenwerking met Online Precision was en is nog steeds erg prettig en professioneel. Michael en zijn team helpen je stap voor stap, zijn zeer flexibel en leveren snel. Niet alleen met de website, maar bijvoorbeeld ook met het opzetten van de email campagne in mailblue. Top!"

Tibor.nl

Groeiprogramma's voor zzp en mkb. Rust in je kop, ruimte in je agenda en vermogen in je bezit.

uabb-device-window
uabb-device-window

Chanthal Hagedoorn

De coach voor ondernemers die zichzelf vanuit een kloppende positionering en strategie plek in de markt willen geven.

chanthal
Chanthal Hagedoorn

"Michael is prettig om mee te werken. Hij communiceert duidelijk, is to-the-point en begrijpt wat er nodig is om een goede marketing website te realiseren alsook je persoonlijke touch en branding over te laten komen."

Bijzonder Eigen

Bijzonder Eigen brengt je thuis bij jezelf, bevrijd je volledige potentieel én geeft je het vermogen om bij te dragen aan een wereld die weer tot leven komt. Inspired by nature. 

uabb-device-window
uabb-device-window

Ron Immink

Coaching in mindset, future trends, innovation and strategy.

ron immink
Ron Immink

"Een geweldige ervaring. Seamless, praktisch en super helder, waardoor niet alleen je website veel beter wordt, maar ook je bedrijfs model. Uitstekende vragen en eerlijke feedback. Absolute aanrader."

Mannenkracht

Mannenkracht is een beweging van en voor mannen die vanuit hun kracht (willen) leven. Vrij van ideeën, regels en verwachtingen over hoe je als man zou moeten

uabb-device-window
uabb-device-window

Thuiz Hypotheken

Onafhankelijk vastgoedfinancieringsadvies en bemiddeling voor vastgoedinvesteerders.

thierry
Thierry Stokkink
Eigenaar Thuiz Hypotheken

"Via Tibor Olgers ben ik bij Michael van Online Precision terecht gekomen. Tibor vertelde dat hij zeer blij is met de samenwerking en hun website. Inmiddels staat mijn nieuwe website ook, en heeft hij er weer een zeer tevreden klant bij voor de langer termijn en heb ik ook weer enthousiast iemand kunnen aandragen. Michael is zeer goed bezig!"

FysioEffect

Fysiotherapie waarbij je geen tijd verspilt aan symptoombestrijding, maar focust op het aanpakken van de oorzaak.

uabb-device-window
uabb-device-window

Maker is Me

Over-Karin-Joan
Karin Joan
Eigenaar Maker is Me

"Zeer tevreden ben ik over de samenwerking met Michael. Het is een hele stap in vertrouwen om zoveel in handen te leggen van iemand die je persoonlijk niet kent. Maar nu de website rond is, kijk ik terug op een hele fijne samenwerking en zeer goede service (en zelfs nu nog)"

Intervisieclub

De intervisieclub zorgt ervoor dat jij op gezette tijden kunt sparren met een groep gelijkgestemde ondernemers, leiders en professionals.

uabb-device-window

Overtuigd door ons werk?

Vraag dan een vrijblijvend strategiegesprek aan om te kijken of we ook voor jou een winstgevende website en funnel kunnen bouwen.